Arvoisat pitkämieliset vieraani

torstai 24. lokakuuta 2013

Autio on järven selkä

Pitkästä aikaa Tervehdys Arvon Vierailleni!

Bloggaustauon aikana kerkesi sataa kunnon kinokset, nekin ovat jo häipyneet  taivaan tuuliin. Tuossa kuvassa on sellainen autio syyskylmän kajakka ja vähän poissaoleva tunnelma. Omasta mielestäni.


Syysilta, vesiväritIltaan asti venyi myös taannoinen poliklinikkareissumme keskussairaalaan. Odottelimme invataksia toista tuntia  pääovella,  ennenkuin tajusimme ruveta kyselemään ja  tarkistamaan, onko koko kyyti jäänyt hoitajalta tällä kertaa tilaamatta, paprut ainakin oli handussa. Kauan on kestänyt joskus enneenkin..Nämä tilaukset kun sieltä kelan taksikeskuksen kautta kuuluu hoitaa, eikä se tulokyydin taksi voi jäädä odottamaan pitkämatkalaistakaan.
Tilausta ei mistään löytynyt ja saatiin odottaa vielä lisää, ennenkuin se aamulla meidät kotoa hakenut taksi sitten jostain ilmaantuikin. Vihdoin keskuksesta oli tilaus hälle tullut. Moka, mikä moka, kenen, asianhan PITI  olla kunnossa. Pelkäsin jo huonovointisen saatettavani saavan sairaskohtauksen tai hermoromahduksen liian pitkään siinä oven pielessä pyörätuolissa kököttäessään. Eikä se olisi ollutkaan mikään ihme. Ja tuli kyllä tunne, kuin olisimme jossain vaiheessa tulleet näkymättömiksi tai peräti meitä ei olisi enää ollutkaan!


9 kommenttia:

 1. Kaunis seesteinen työ.

  Ikäviä ovat unohtamiset.
  Varsinkin jos autettavia ihmisiä on.

  VastaaPoista
 2. Tuttua on tuo kyytien odottaminen kaksi tuntia on ennätys. Ikävää kun sairaat ihiset joutuvat odottelemaan,eteisissä, tuulikaapeissa ym.

  Mutta maalauksesi on upea täynnä upeaa syksyistä tunnelmaa:)

  VastaaPoista
 3. Kaunis on työsi.
  Ja ikävää tuollainen odottaminen sairaan ihmisen kanssa.
  Voimia sulle!

  VastaaPoista
 4. Tuo taxin odotus on raivostuttava asia. Tiedän mistä puhut!

  Maalauksesi on valtavan hieno!Ihanaa, kun valot on päällä tuossa keskimmäisessä talossa, lohtua ikävään♥

  VastaaPoista
 5. Sairaat ihmiset ovat tämän päivän Suomessa B-kansalaisia ja tästä minulla on vallan perkeleesti omakohtaista kokemusta.

  Nähdessäni maalauksesi leukani loksahti auki sillä täsmälleen kuvaa vastaava maisema löytyy täältä korvesta!

  VastaaPoista
 6. Ihanan kaunis maalaus !!!

  Inhoittavia nuo vikaan menneet tilaukset. Ja kun ei heti hetken odottelun jälkeen vielä tule mieleen, ettei se taxi tms saavukaan. Itselle kävi kerran noin, kerran soitinkin, mutta kuienkin vielä kesti, ennenkuin taxi saapui, ja se taisikin olla väärä, ei minulle tilattu, selvisi kun ajaja puhui naapuritiestä, mutta en välittänyt, annoin vahingon kiertää. Oli nimittäin jo hirmu kiire aamuiseen silmäleikkaukseen.

  VastaaPoista
 7. Kiitos myötätunnosta.
  Kaikenlaistahan sattuu "niinku Zernopyylissä" eikä itsekään jaksa olla ainavalppaana kuin palokunnassa..
  Tuo maisema on Vennäin puolelta.

  VastaaPoista
 8. Bonjour, Magnifique travail; j'aime beaucoup tes photos!!
  Je découvre ton blog que j'aime beaucoup ton travail! Des aventures et de très belles photos. Je suis artiste peintre, photographe amateur; je me suis inscrite pour suivre tes publications!
  Je t'invite à me rendre visite sur mes blogs, merci beaucoup et bonne journée! Cath.

  I discover your blog that I like very much! adventures and very beautiful photographs. I am amateur photographer; I was registered to follow your publications
  Do not hesitate to visit to me over my blogs, thank you, have a nice day!
  http://weekendetcoupdebrosse.blogspot.fr/
  http://weekendabstrait.blogspot.fr/

  VastaaPoista

Jättämäsi kommentti on Lahjasi minulle!