Arvoisat pitkämieliset vieraani

Muutamia nalleja ja nukkeja


Tällä aukeamalla muutamia nalleja ja Steiner-nukkeja. "Syksymmällä lisää.Tässä valmistuu kookas Nalle vanhoista kankaista

Osat ommeltuina ja osittain täytettynä

Silmän paikkaa jo merkitty..

Raajat

Vartalo
Lisäksi tarvitaan nivelet kiinnittämään osat toisiinsa.

Kierrätys-Kalle ja Sininen Nalle

Vaihteeksi tällaisia tyyppejä! Kuvan Kalle kuoriutui esiin kirpparin vanhoista hippiliiveistä. Se oli pakko-synnytys, sillä eipä sitä vaatekappaletta olisi kehdannut nähdä oikein kenenkään yllä.

Sininen Nalle taas on tehty käsin ommellen antiikki-nallen kaavoilla, mutta kangas ei ole aitoa villaa vaikka nalle-kangasta onkin. Kummallakin on oikeat lasilasisilmät. Sininen on jäykkis ja Kalle vähän rempula, joten hyvin tullaan toimeen


lauantai, 2. kesäkuuta 2012

Lucy-show

Lucy on  käsin ompelemani antiikki-nalle, muutaman vuoden takaisen Iljalan kurssin satoa. Aika vetoava naiskarhu -vai kuinka! Lastuvillaa, oikeat nivelet, lasisilmät ja karva aitoa nalle- villaa.
Jotenkin tästä Lucy nimisestä tyttelistä tulee mieleen 60-luvulla mustavalkoisessa televisiossa lauantai iltaisin esitetty Lucy-show, jossa esiintyi jossain saunassa käymisen välillä tuolloin hirvittävän hauskalta tuntunut Lucille Ball. Saattaisi tuo naurattaa vieläkin.


Lucy-tyttönen


tiistai, 12. kesäkuuta 2012

Aika pullukka mä oon!

...joten olkoon nimeni Ulpukka
Ilmeeni on vähän tuima ja olemukseni ylensyönyt, mutta laulun ääneni on kaunis eikä sitä ole pilannut allergia lastuvillalle, kunhan vain äänirasiani  toimii

Ulpukka, niin kauan kun toisin väitetään

Joku kurkkii selän takaa

Uusi vanha Steiner -nukke

Kun olen kerran päässyt alkuun...

Kuappien ja kuvien tuulettaminen siis jatkuu, ja tätä hommaa sitten piisaa, ennenkun laitan kirstun kannen kiinni pitemmäksi aikaa tältä osin.


Nukkeni kuuden vuoden takaa

Olen syntynyt aidoista luonnon materiaaleista.  Tekeminen on aloitettu Merino-villan pyörittämisestä tiiviiksi palloksi päätä varten.

Silmät on ommeltu Helmi-langalla pöksykankaaseen

keskiviikko, 6. kesäkuuta 2012


Steiner-nukkeja

HellanTelttu
.

  Vauva-Steiner

Näköjään vauvankin kaulaan voi muodostua ryppyjä. Useinhan oikeatkin vauvat ovat ryppyisiä. Mutta nämä rypyt aion poistaa ompelemalla.

Vaavilla on vahva tukka


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jättämäsi kommentti on Lahjasi minulle!