torstai 29. kesäkuuta 2023

Täysi kesä, vihdoinkin

 Kesäkuu 2023 kuumeni juhannuksen alla

Vanhakin koni virkistyy käytyään välillä uimassa. Valitettavasti Vantaan uintipaikat on vähissä.Kuusjärven parkkipaikka pursuilee tien varsiin saakka. Rantaviivaa on 150 metriä. Vantaan joesta en ole löytänyt kuin yhden uimarannan. Jokeen sinänsä on meillä matkaa vain reilut parisataa metriä. Eilen illalla tyydyin äitini kanssa istumaan Haltialan sillalla. Vähän se ukkonenkin jyrähti. Onneksi ei tullut päälle sillä äiti ei jaksa  enää kävellä kovaa ja jos ukkonen tulee jäädään kokonaan sen armoille. 

Lapsuudessani oli kivaa kun hevonenkin lähti uimaan. Se saattoi oleskella järvessä pitkäänkin  Heinänteossa hevosen päivät usein kuitenkin menivät, muut ajat heppa laidunti pihapellon takana metsän puoella. Pellon ja metsälaitumen väliin oli tehty järveen aita estämään eläinten tuloa peltoon. Hevonen kyllä osasi sen juohteen halutessaan kiertää ja siirtyi syömään paremmalle laitumelle kaurapeltoon.
2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi! Kiva tunne, että huomaa sinun nähneen vaivaa ja katsoneen julkaisuni.

Blogitekstisuositus

KOVA LUU

  Tässä se parempi jalka Hymniä omaishoitajuudesta Suomessa Tarina on tosi ja lainattu omasta julkisesta fb-kirjoituksestani ...