perjantai 17. heinäkuuta 2020

Muutosvastarintaa ilmassa,

Turhaa painetta turhasta



Kauheaa, jos joku normaali järjell' varustettu on syrjäytynyt netin ja tietokoneen käytöstä nykypäivänä. Se on kuin painava  pilvi pään päällä. Olisikohan myt vähän niin. ettei vaan olisi ollut kiinnostusta opiskella näitä taitoja aikanaan. Opetusta on ollut kyllä tarjolla.
Nyt sitten voi sättiä maailman menoa, vaikka on päivänselvää, että kehitys kehittyy. Ainakin toistaiseksi. Sille emme voi mitään.
Eihän me kukaan vanhemmat ihmiset olla synnytty kuulokkeet päässä, vaan kaikki on pitänyt opetella. Tosin nykyään on paljon helpompaa käyttää konetta kuin 30-vuotta sitten. Tämä tuli vain mieleeni, kun olen hoitanut toisen asioita vaikeimman kautta.

Citymarketin parkki Vantaalla Tammistossa


2 kommenttia:

  1. Niin ne ajat muuttuu. Kun työpaikalleni aikanaan ilmestyi pomon koppiin tietokone, minä luulin että hän on telkkarin hommannut ajankulukseen. =D Onneksi pääsin itse myöhemmin tietsikkakursille. On tästä vaan niin paljon hyötyä ihan arjen asioiden hoitamisessa ja mikä määrä erilaista viihdykettä. Enää en pärjäisi ilman konetta.

    VastaaPoista
  2. Toivottavasti robotit eivät rupea kuitenkaan komentelemaan meitä vaan pysyisivät kiltisti avustavissa tehtävissä. Kiitos kommentistasi!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Kiva huomata sinun nähneen vaivaa ja katsoneen julkaisuni.💖

Blogitekstisuositus

KOVA LUU

  Tässä se parempi jalka Hymniä omaishoitajuudesta Suomessa Tarina on tosi ja lainattu omasta julkisesta fb-kirjoituksestani ...