Arvoisat pitkämieliset vieraani

tiistai 10. kesäkuuta 2014

Punaisia rapuja ja siti-itikoita..

Pitkästäaikaa Kaikille Hei!

Omaishoitajan kuntoutuskurssi keskeytti joksikin aikaa bloggaamisen. Mutta olihan se sen arvoista. Tosin hoidettavan hermo ei kestänyt olla sisätiloissa komeina hellepäivinä, vaan tämä  istui nyssäköineen pyörätuolissaan kuin pakokauhun vallassa keskenkaiken pois lähdössä. Tukkijäärä hissin ovella! Hoitaja tuli pyytämään hätiin. Päätin sitten kuitenkin tilata tälle loppuunpalaneelle kärsijälle invataksin viemään kotiin.

 Seuraavana päivänä hän olikin paistatellut sitten niin paljon torilla auringossa että oli punainen kuin keitetty rapu. Ja ihan pehmeä kuin veneen pohjalla päiväkauden lojunut särki. Myös tietysti punoittavat silmän valkuaiset. Tosin kotipalvelu häntä oli pitänyt silmällä. Kiitos siitä! Sainpa lisää liikuntaa, kun kävin kotona katsomassa aamuin illoin, niin että polvi, jossa on nivelrikko äityi aivan kamalaan kuntoon. Lisäksi city-itikat, jos niitä nyt näin pienellä kylällä voi ollakaan, söivät kinttuni verille ja olen tutissut kuin horkassa pari yötä raapien itseäni helvetillisissä liekeissä vatsa täysin sekaisin. Yritin lääkitä itseäni Cibicort-voiteella, mutta Faarao kissani lipoi senkin pois karkealla kielellään yön aikana käyttäen vastuskyvyttömyyttäni hyväkseen. Mitenhän tuo kortisooni kissan kieleen niin hyvälle maistui! Kissani on kyllä ymmärtäväinen eläin.

Koska en ole kerennyt piirtää, laitan tähän tämän kylmäisevän kuvan itsestäni eräänä sadekesänä takapihalla Lanko-Pekan karvaisissa tamineissa.


10 kommenttia:

 1. Jopas oletkin kuin karhu tassuinesi :)

  Koiratkin tykkää nuolla voiteet iholta... muutaman ripulin jälkeen oon todennut, että ihan kaikki lääkevoiteet ei niille ainakaan sovi...

  VastaaPoista
 2. Huomentapäivää, hauska nähdä sinua. On tosi karvaiset tamineet ylläsi :) Palelitko?

  Hyviä kesän jatkoja.

  VastaaPoista
 3. Karvaiset tamineet ovat monesti tarpeen Suomen suloisessa suvessa :)

  VastaaPoista
 4. Toivottavasti ei sinua palele enää! ♥
  Hyvää & kaunista viikonloppua sinulle! ♥

  VastaaPoista
 5. Itikat ovat itsestään perkeleestä mutta onneksi kevät on näillä selkosilla ollut sellainen ettei inisijöitä ole pahemmin näkynyt. Toivottavasti olosi on jo helpottanut ja mun täytyy sanoa että noi sun karvakuteet on todella päheet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä sanoit itikoista on totta!
   Nuo perintökuteet ovat ikäväkyllä jääneet jo matkasta.

   Poista
 6. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 7. Toistakuukautta on kulunut ja kyllä on kuin nyt olisi voissa paistettua silavaa sifonkini sisällä!

  VastaaPoista
 8. Täällä kans yks, jolla päivitysvälit pitenevät ja pitenevät. Paljon olis sanottavaa, moninaiset on kuvat, vaan eikä mitä kö joku jarru siihen aina tulee. Tänä aamuna sain sentään kirjattua itseni "spottiin" sisään. :D Itikoista sen verran, että kun tossa reissattiin Saarijärven suunnalla ja metsässä asusteltiin, niin kyl vaan ne hyttysetkin oli siellä eri rotua ku täällä lännessä, jotenkin hauraampia. En oo luontotuntija, en eläintieteilijä, mutta voin vannoa, että erilaisia ne oli. Johtuiko sitten vesistön läheisyydestä vai mistä lie ..

  VastaaPoista
 9. Hei mihin olet kadonnut? Hienot tamineet on tuossa alakuvassa:)

  VastaaPoista

Jättämäsi kommentti on Lahjasi minulle!