Arvoisat pitkämieliset vieraani

lauantai 4. toukokuuta 2013

Velda, kaverini

Heippa ja hei!

Vappuna piirtelin Veldaa valokuvasta. Blogissani en ole käynytkään koko viikolla. Sensijaan mm lääkärissä Joensuussa perjantaina. Pielisjoki odotteli säpinää ja lokit kirkuivat kovassa tuulessa. Anttilasta ostinkin sitten aika kirkuvat aniliinin punaiset katukengät. Jeejee. Onhan täällä tuo Kalevalantie, missä steppailla!

Vappu meni siis aivan huomaamatta. Puhujana olisi täällä ollut Markku Pölönen. Meilläpäin ei kuitenkaan kirkonkylä ole se ainoa tapahtumien kehto, vaan Möhkön kulttuurikylä vähän kauempana  rajan pinnassa.   Puheiden lisäksi siellä olisi voinut kuunnella oikeaa kosken lotinaa Lotinakoskessa! Möhkössä on aikoinaan ollut järvimalmi- ruukki. Ruukista on jäljellä museona toimiva pytinki, mutta myös paljon toimintaa, kuten aivan upea kesäteatteri. Uittoaikojen muistona on Möhkön Manta kahviloineen. Makkaranpaistoakin voi  rantakatoksessa.harjoittaa.

 Mutta huonolla säällä minua ei saa enää mihinkään.  Mie en lähe! En tarkene. Valon Juhlassakin olin jäätyä, kun satoi koko ajan...

Sitten kesällä.

Velda miettii, vesivärit

1 kommentti:

  1. Kaunis piirrustus kaveristasi, tosi kaunis ja kuin valokuva!

    VastaaPoista

Jättämäsi kommentti on Lahjasi minulle!