Arvoisat pitkämieliset vieraani

torstai 7. syyskuuta 2017

Feeling Absent


Huomenta Suomi
Tästäpä tulee mieleeni aika kun olin vielä mieheni Maurin omaishoitaja. Maurihan oli osittain halvautunut, amputoitu ja aivohalvauksia läpikäynyt. Kun hän ei suostunut lähtemään kotoa ambulanssiin, nämä soittivat poliisit, joita tuli pihaan kolme (3) autollista. Poliisi kävi lopulta päälle kotinsa tuulikaapissa istuneeseen sairaaseen ja työnsi pippurikaasua silmiin. Ambulanssissa tuskaisena maatessa kirjoitti vielä 300 euron sakon poliisin vastustamisesta. Minua käskettiin huuhtelemaan omia silmiäni kylmällä vedellä. Kyllä minä ne nyt viimeistään huuhtelen kuumilla kyynelillä!!!!!!!!!!!!
Finnish police marching to deport a baby in Jyväskylä!

Kommentit
Anne-Riitta Laukka-aho Jääkö aikamme historiaan hymyilevänpimeyden aikakautena, sillä Sipilä aloitti yölliset salaiset turvallisuusneuvonpidot tietäen, että kentällä odottaa kone Kabuliin ja tapettavaksi vietäviä ihmisiä.

Vastaa1 t
Hallitse
Anne-Riitta Laukka-aho Voi hyvä veli, miksi sipiset nettikirjoittelusta, kun itse kylvät kansalaisiin hämminkiä ja  pelontunteita öisin kokouksin. Ehkä meillä onkin syytä todelliseen kauhuun, jos vallanpitäjien kokoukset eivät päivänvaloa enää kestä.

Vastaa1 t
Hallitse
Anne-Riitta Laukka-aho Meitä yksityisiä ihmisiä on kasvatettu häpeämään pienimpiäkin virheitämme ja syyllistetty mm kirjailijoita milloin mistäkin epäoleellisista asioista. Mutta mitkään ihmisyyden rajat eivät koske nykyisiä vallanhaltijoita enää Suomessa. Paha vetää puoleensa, nyt ei tarvitse pelätä olevansa naivi, kun sen sanoo.No video, joka sai aikaan purkaukseni, on näköjään poistettu.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jättämäsi kommentti on Lahjasi minulle!