Arvoisat pitkämieliset vieraani

sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Nippulangan lämmittäjä


Hei vain!

Aika on mennyt "muissa asioissa", eli  todellakin vaikeahkossa omaishoitajan tehtävässä.

Tässäpä mieleen juohtunut kuva  vilkkaasta hoidettavastani noin kuusitoista vuotiaana uitossa. Lähteenä on mustavalkea valokuva, sekä henkilön läpikotaisin tuntemus. Vahinko vain, että pyyhin tuon mustan noen pois otsalta.
No jäipähän poika vain vähän suttuiseksi
Minusta  ei oikein virallista muotokuvan tekijää taitais  tulla! Aina kun pitää omiaan panna.

Nippulangan lämmittäjä


Nippulangan lämmittäjä yli  50v myöhemminkeskiviikko 19. maaliskuuta 2014

Pääsiäisen peili!

Tervehdys Hyvä Vieras!

Lumettomassa keväässä on lähes huomaamatta  hiipinyt keväänaika, jolloin on pian laitettava ne ohrat ja rairuohot itämään. 
Pääsiäinen on melko normaalina aikana, mielestäni, tänä vuonna. Oton päivän aikoihin. Isäni oli Otto.

Pääsiäisen peili, vesivärit

.

tiistai 11. maaliskuuta 2014

Pikku metsässä

 Arvoisa Vieras!


Aika kiitää kuin siivillä ja pääkin on kuin siivilä. Mitä siti piti tehdä -vai pitikö sitä tehdä? Milloin sitä piti mennä ja minne? Meniskö tänään kokeeksi vaikka sinne tai ei menisi minnekään.
Linnutkin alkavat säpistä aikaisin ja sitähän hyörinää iltaan saakka jaksaa naakka! Kauhea kiire tuntuu kaikella kehityksellä olevan muutenkin. Kohta Windovsin Xp:ltä loppuu tuki, Officet eivät ole enää turvassa ja lopulta cyber-pankkirosvo vie viimeisetkin senttisi. Kova kiire hankkimaan suojauksia, ketä asia koskee.

Emmerdalen Zak taas on eksynyt metsään eikä illallisessa jaksossa  löytänyt enää edes omia salaisia pupu-ansojaan. Pitääkö nyt kysyä,  mihin sitä tässä vielä joutuu. Oikein tempautuu kerta linttuulla! Piirtämässäni koivikossa on varoilta vain kolme koivua ja kaksi kantoa. Eksynyt on sieltä helppo löytää. Käyköön siksi aikaa vaikka jommale-kummalle kannolle istumaan.

Keväiset koivut, vesiväri


maanantai 3. maaliskuuta 2014

Salattua symboliikkaa?

Heippa!

Niin sitä taas maanantaihin päästiin ja radiossa kerrottiin kulttuurin alentavan verenpainetta. No tottavie  lehmätkin lypsävät paremmin kuunnelleessaan Beethoovenia! Sehän on jo ajat sitten Itä-Suomen yliopistossa tutkittu... Jos taas lehmä sattuu tykkäämään vaikka Elviksestä, lypsääkö se vaan jättämällä itsensä huomiotta ja alistuvan  tutkijoiden mieliksi, sekä menevän umpeen ennen aikojaan, siis ehtyvän?

Tällä kuvalla ei mitään muuta tekemistä tuon asian kanssa, kuin se, että  jotenkin minäkin  uskon kaikenlaisen kyhäilyn vähän kohentavan ihmisen vointia.

Vesiväri piirros

sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Kukkasin

Hyvää alkavaa viikkoa!

Tulihan tuosta vähän tuhnuinen kuva. Ostin 2 euroa ja risat maksavan lehtiön. Muutenkin tässä ollaan vähän ruosteessa. Blogia pitäisi uudistaa, toivottavasti siellä ei ole mitään "lupauksia" asioista, mitkä ovat jääneet vain haaveiksi.

Kukkia, vesivärit