Arvoisat pitkämieliset vieraani

tiistai 11. maaliskuuta 2014

Pikku metsässä

 Arvoisa Vieras!


Aika kiitää kuin siivillä ja pääkin on kuin siivilä. Mitä siti piti tehdä -vai pitikö sitä tehdä? Milloin sitä piti mennä ja minne? Meniskö tänään kokeeksi vaikka sinne tai ei menisi minnekään.
Linnutkin alkavat säpistä aikaisin ja sitähän hyörinää iltaan saakka jaksaa naakka! Kauhea kiire tuntuu kaikella kehityksellä olevan muutenkin. Kohta Windovsin Xp:ltä loppuu tuki, Officet eivät ole enää turvassa ja lopulta cyber-pankkirosvo vie viimeisetkin senttisi. Kova kiire hankkimaan suojauksia, ketä asia koskee.

Emmerdalen Zak taas on eksynyt metsään eikä illallisessa jaksossa  löytänyt enää edes omia salaisia pupu-ansojaan. Pitääkö nyt kysyä,  mihin sitä tässä vielä joutuu. Oikein tempautuu kerta linttuulla! Piirtämässäni koivikossa on varoilta vain kolme koivua ja kaksi kantoa. Eksynyt on sieltä helppo löytää. Käyköön siksi aikaa vaikka jommale-kummalle kannolle istumaan.

Keväiset koivut, vesiväri


11 kommenttia:

 1. Mullakin aika kiitää siivillä ja pää on siivilä :)) hauskasti sanottu!

  VastaaPoista
 2. Näkyy selvästi, miten kovasti mahlat virtaavat:))
  Kiitos luovasta tuokiosta, Anne-Riitta ♥♥

  VastaaPoista
 3. Mielikuvituksesi laukkaa ja värit ovat keväisiä.. Minne mennä vaiko tullako vaiko ... jännästi selittelit ja tuntuu just tuolta aika useinkin..

  VastaaPoista
 4. Kauniit ovat keväiset koivut!

  VastaaPoista
 5. Kiitos Teille Vierailuistanne ja kommenteista hyvin paljon. Tuun kylään kunhan kerkiän... Siis aika pian.

  VastaaPoista
 6. Ei tainnut koivikkoosi sataa tätä uutta lunta.. :)
  Kaunis maalaus !!

  VastaaPoista
 7. Kiitti! Kauan on mennyt vastailuun, mutta luen kyllä kommentit. Lumi on sulanut onneksi tähän mennessä niin hyvin, että kaverini pääsee jo pyörätuolilla itsekin vähän matkaan ja se helpottaa tai ei helpota elämääni....

  VastaaPoista

Jättämäsi kommentti on Lahjasi minulle!