Arvoisat pitkämieliset vieraani

sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Kukkasin

Hyvää alkavaa viikkoa!

Tulihan tuosta vähän tuhnuinen kuva. Ostin 2 euroa ja risat maksavan lehtiön. Muutenkin tässä ollaan vähän ruosteessa. Blogia pitäisi uudistaa, toivottavasti siellä ei ole mitään "lupauksia" asioista, mitkä ovat jääneet vain haaveiksi.

Kukkia, vesivärit

18 kommenttia:

 1. Kaunis kesäinen kimppuhan tämä on!

  VastaaPoista
 2. Tulipa kesäinen olo kauniista kukkakimpustasi.

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Kommenttini meni vähän pipariksi, joten poistin sen, mutta kiitos kuitenkin.

   Poista
 4. Ihan hieno ja näyttävä kukkakimppu, Anne-Riitta ♥♥

  VastaaPoista
 5. Vastaamisessa on ollut nyt jotain muutakin häikkää kuin laiskuus. Tietääköhän joku, miksi vastaukset menevät vääriin paikkoihin? Joutuu sitten poistamaan, jos on esim nimen maininnut kiittäessään kommentointia.

  VastaaPoista
 6. Hieno värikäs kimppu, tykkään.

  Hölmö vastata sun kysymykseen, kun en tiedä, eli sanon ettei ole aavistustakaan. Klikkaatko ihan takuuvarmasti oikeata "vastaa"-kohtaa... :)

  VastaaPoista
 7. Katselin kuviasi ja ihan kaunis oli tuo kimppu, ei ollenkaan tuhnuinen. En tiedä vastaamisen häikistä, mutta blogin lukijaksi kirjottautumisessa on jotakin ollut. Kun vastaat tuon kommentin alle vastaa-osioon, niin pitäisi mennä oikein? Lopullisesti voit omat väärät kommettisi voit poistaa samantien kun valitset toiminnon poistetaanko pysyvästi, ei siis tarvitse välttämättä mennä kommentit sivulle ollenkaan. Mukavaa kevättä, katselin muitakin kuviasi.

  VastaaPoista

Jättämäsi kommentti on Lahjasi minulle!