Arvoisat pitkämieliset vieraani

maanantai 6. tammikuuta 2014

Päähän kunnon sarvet

Minustako japanilainen sarjakuvapiirtäjä?

Hyvät Ihmiset

 Taidan kirjoitella vähän levottomia, mutta tarttuuhan  nuhakin.

Kovaa otsaluuta tarvitsen  minä nyt heti vuoden alusta. Uudelta vuodelta  alkoi taas meillä epätietoisuuden täyteinen  sairaalarumba. Potilas puhuu jo, kokonaan eri asia, mitä sieltä suusta sattuu tulemaan. Ja sanoipa mitä sanoi, osaan ne kaikki jo entuudestaan ulkoa.

Aloin juuri lukea  lehdestä hyvää tarkoittavaa tervehdystä omaishoitajille, se pursusi tähtiä, siunausta, suojelusta, johdatusta, parannusta, kiitollisuutta, ym sädehdintää, niin  että putosin alkuunsa tuosta linnunradasta.  Samalla se  pyjamamies oli jo kiivaasti lähdössä pyörätuolilla ulko-ovea ja synkeää pimeyttä kohti. Vasta oli asetuttu katsomaan televisiota vuodeosaston aulassa. En sitten myöhemmin enää alkanut lukea tuota tervehdystä uudelleen ja loppu jäi varsin hämäräksi. Mitäpä tuosta, olin jo itse sepittänyt juttuun oman liirumlaarumini. 

Onkohan tämä  nyt sellainen vuosi, että kaikki jutut pitääkin aloittaa varmuudeksi lopusta? Josko olisi tinasta katsottu, tulisiko minusta  japanilainen sarjakuvapiirtäjä.

No eihän tuokaan tässä hullummalta kuulosta. Kuppi lämmintä riisiä ja sokerit tasapainoon, niin kylläpä aivot sopivilla välipaloilla pysyvät kunnossa. 

Tonttulakit naftaliiniin! Koululaisvesivärit4 kommenttia:

 1. Yleensä meillä suomalaisilla on se Luojan antama kova otsaluu omasta takaa. Ellei sitä löydy, on siis vika löydettävissä ihmisen sokereista! Omaperäistä ajattelua sinulta, Anne-Riitta, onneksi olkoon! ☺

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kommentista Aili Mummo!
   Otsaluuta ei ainakaan osteoporoosi vielä ole syönyt. Jotain on yritettävä ajatella, kun nyt taidan olla ainoa, joka meillä siihen kykenee, vaikken minään ajattelijana ole itseäni koskaan pitänytkään.

   Poista
 2. Vallan mainio vesivärityö!
  Paljon voimia ja lujia luita<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eila, kesäisen vihreetä joulun punaisen jälkeen.

   Poista

Jättämäsi kommentti on Lahjasi minulle!