Arvoisat pitkämieliset vieraani

perjantai 19. heinäkuuta 2013

Vanhis muistelee

Hyvää pe-pe-Perjantaita Arvoisat Vieraat!

Synttärien jälkimainingeissa on blogi ollut taka-alalla, varsinkin kun Äitini on vieraanani. Ja täytyypä sanoa, että kyllä on ällistyttävän virkeä ihmisolento 81-vuotiaaksi. Ihan olen äimän käkenä. Minä olen seuraavaa sukupolvea ja usein niin rättiväsynyt, etten oikein ymmärrä mihin suuntaan pitäisi aina lakua kääntää...

No ruummillinen työ on varmasti sopivana annoksena antanut hyvän pohjakunnon tällekin rouvalle. Tiedän itsestäni, ettei liian raskas raataminen sovi kuitenkaan kuin"terveille" ihmisille. Ei meille selkävikaisille ainakaan. Sanokoot tohtorit mitä tahansa
.
Valitettavasti näiden pyöreiden juhlieni kuvat ovat jossain tietotekniikan kätköissä. Kamera oli ainakin osunut soittajaan ja itseeni saunavastatarpeet kainalossa. Hauskaa oli.

Tämä kuva on aiemmilta synttäreiltäni otettu kuva, josta näkee tuon äidin iloisen ilmeen. miesystävänikin on vielä terve.

Vasikka katselee emoaan yläkuvassa.Mutta tuohan on sonnivasikka.

9 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia molemmat!
  Onnea äidillesi, Anne-Riitta.♥

  VastaaPoista
 2. ONNEA Äidillesi.Ihana tuo vasikka:)

  VastaaPoista
 3. Oikein paljon ONNEA pyöreiden juhliesi johdosta. Minulta on vähän lipsahtanut tämä tieto, yhdellä silmällä kun nyt kaikkea lueskelen ja katselen.
  Äitisi onkin tosi nuorekkaan näköinen. Hyvää jatkoa hänelle ja paljon terveyttä kaverillesi.

  VastaaPoista
 4. Myöhästyneet onnittelut sinulle! Vähänkös omissa juhlissa aina väsyy, äitisi virkeys silti virtaa sinunkin suonissasi. Huomaahan sen täällä blogissa vieraillessa, aina uutta ja kaunista esillä.
  Ja vasikka on samaa mieltä ;D

  VastaaPoista
 5. Myöhästyneet synttärionnittelut! ja tietysti paljon pusuja..

  Ei sovi työnteko selkävaivasille joten ei kannata yrittää reuhtoakaan, menee selkä vaan huonommaksi.
  Vanha liitto (eli yli 75 - vuotiaat) pitää hallussaan salaistta reseptiä jonka teho vastaa nykypäivän amfetamiinia kerrottuna kaikilla piristeillä. Oikeesti, he nukkuvat ruhtinnalliset kolme tuntia ja touhuavat kaiken päivää, käyden siinä välissä uimassa ja kahdenkymmenen kilometrin lenkillä. Hattua pitää nostaa ja oikein hävettää tämä oma, sangen kehno kunto enkä aio käyttää tekosyynä omaa selkäsairauttani, vaan kohdallani kyse on silkasta laiskuudesta.

  Mutta sinulle rakas Anne toivotan vielä kerran onnea ja mahdollisimman kevyitä polkuja <3

  VastaaPoista
 6. I like your style of art - nice pictures!

  VastaaPoista
 7. Tarkoitin esim sahalla työskentelyä, maataloustöitä ja marjanpoimintaa kokopäivätyönä... Kokemusta on nuoruusvuosilta sellaisista työtehtävistä, joissa eräs paikka on aina pitemmällä kuin se toinen paikka.

  VastaaPoista
 8. Hola, me alegro de que esteis en el camino de la longevidad; nosotros pretendemos llegar a vivir mas de 100 años, como?
  Ejercicio diario
  Comer bien lo necesario, no mas
  Trabajar entrenar nuestro cerebro
  Buenas compañias
  Estar participativo en actividad de tipo social
  Adios, desde España un saludo cordial

  VastaaPoista

Jättämäsi kommentti on Lahjasi minulle!