perjantai 28. kesäkuuta 2013

Kansaa yhdistäviä asioita nro 2

Kunnon öiset Fb-bileet !!!

Lupaan, etten enää palaa näihin kansalaisia yhdistäviin asioihin tämän koomin, vaan ollaan kukin rauhassa tahoillamme. En kuitenkaan  malta olla julkaisematta tätä edellisen postauksen jatko-osaa koskien  netin tapahtumakutsuja seuranneita teinibileitä. Kuka kutsujen takana oli ei oikein koskaan selvinnyt. Sanan levittyä perjantai iltana alkoi ympäristössä käydä kuhina ja paikalle lappaa lukemattomia tuntemattomia kaikilla mahdollisilla kulkupeleillä  läheltä ja kaukaa. Satuimme kuitenkin aavistelemaan jotain ja olimme kaikki kotona.
Lopulta pimahdettuani heitin vahingossa ulos senkin paikalle ilmaantuneen ainoan Vastuullisen vanhemman, joka ovella kertoi olevansa erään sisällä olevan pojan isi. Hihkaisin, että kaikkihan täällä väittävät olevansa toistensa isiä tai äitejä, näkyvät muutenkin olevan sukua keskenään, mutta sinua en päästä sitä enää katsomaan!  Ja alkakaakin kaikki painua täältä ulos samantien...

Isä  näytti todellakin nuorelta ja luulin hänen keksineen tuon vain  päästäkseen sisälle "juhlataloon" kavereittensa luo neitokaisia tapailemaan.
Olimme nimittäin vasta paikkakunnalle muuttaneita emmekä edes tunteneet vielä juuri ketään.
Toivottavasti isä nyt olisi edes vähän ylpistynyt tuosta ikäepäilystä, eikä muistele pahalla ärhentelyäni! En tosin tiedä kuuluiko nuorelta näyttäminen erityisemmin hänen arvottamiinsa asioihin, halusi vain vastuuntuntoisena hakea jälkikasvun kotiin.. 

Öiset bileet

Toivotan Kaikille Vierailijoille Oikein Mukavaa ja Rattoisaa Viikonloppua!


8 kommenttia:

  1. OLipa bileet! Biletunnelmaa on kuvassasikin:) Mukavat viikonloput!

    VastaaPoista
  2. Värikäs taideteos. !
    Ei sitä kuule kesällä meinaa malttaa nukkua, talvella sitten :)

    VastaaPoista
  3. täysi biletys on kuvassasi..ihan juhannustuletkin sopii jos niin tahtoo nähdä, ja mä näin:)

    VastaaPoista
  4. Thank you for visit my blog! I love your paintings! Are very delicate! Thank you!

    VastaaPoista
  5. Hieno tunnelma ja vauhti kuvassasi. Salaperäisiä varjoja ja hienoja valumia.
    Onneksi jo tuo ikä on ohitettu, siis tyttärienkin kohdalla, enää ei tarvitse vahtia, nyt voi nauttia omassa rauhassaan.
    Hyvää viikonloppua :-)

    VastaaPoista
  6. Hyvä fiilis maalauksessa. Vähän makeet bileet, sanoisi nuoriso ;)
    Mukavaa viikonloppua sinullekin!

    VastaaPoista
  7. Mun on pakko tunnustaa sulle sellainen juttu että koska olen hullu, maalaukset ovat mulle kuin Rorschachin testi ja aina tälläisen maalauksen nähdessäni tulkitsen sen omalla tavallani niinkuin nytkin;

    vasemmalla vastuullinen aikuinen (vihreä hahmo) ja oikealla se nuori isä (musta hahmo) sekä heidän keskellään bilettävä nuori joka jostain syystä on polvistunut nöyränä (punainen hahmo).

    Tämä oli mun tulkinta eikä todellakaan ollut tarkoitus loukata mutta mä en tiedä taiteesta mitään enkä osaa katsoa sitä niin kuin pitää, saati että löytäisin kaiken sen mitä teos pitää sisällään. Anteeksi suoruuteni mutta haluan olla rehellinen. (jotta ymmärtäisit)

    VastaaPoista
  8. Heh heh Peppone, tunnustan Sulle, etten minäkään ymmärrä taiteesta yhtään mitään! Ja mitä hulluuteen tulee, niin tasoissa ollaan. Mutta Kiitos kaikista kommenteistanne!
    Minä vaan tykkään piirtää...

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Kiva huomata sinun nähneen vaivaa ja katsoneen julkaisuni.💖

Blogitekstisuositus

KOVA LUU

  Tässä se parempi jalka Hymniä omaishoitajuudesta Suomessa Tarina on tosi ja lainattu omasta julkisesta fb-kirjoituksestani ...