Arvoisat pitkämieliset vieraani

perjantai 15. maaliskuuta 2013

Olenko Onnettaren suosiossa vai yksinkertaisesti EN?

Hyvää perjantaita Sinulle joka tapauksessa!

Vuorossa nämäiset puhtoiset kakkaraiseni. Niitä riittää kyllä, niinkuin siivoamistakin. Muutapa ei juuri nyt löydykään. Paitsi että Ystävättäreni kellarin oven eteen oli ilmaantunut kookas nahkasohva. Menimme yhdessä katsomaan, olisiko mitenkään mahdollista päästä sen ohi komeroon. Sohvaan olikin sillävälin ilmaantunut puhelinnumero ja hinta: KYMMENEN euroa. Minä heti puhelimen kampiin ja sohvan omistaja tuotapikaa paikalle. Kaupat tuli, sillä olinkin juuri etsinyt sohvaa.

Sitten piti hankkia kyyti ja kantajat. Mutta eipäs sekään, kuin KYMMENEN ekua. Siihen asti kaikki loistavasti. Tunsin jo Fortunan oleskelevan liepeilläni.  

Mutta: Asun vanhassa ja vähän hankalasti suunnitellussa talossa kapeikkoineen ja kaikkine mutkineen, joten jouduttiin sohvien vaihdon takia siirtämään ensin "vähän tavaroita". Lopulta siirtämään lähes kaikki tavarat. Oli siis pakko alkaa luututa lattioita, kun mustuneet alustat yms paljastuivat. Lopulta piti ihan oikeasti siivota ja vaihtaa järjestyksiä. Pari tavaraa ois toisella puolen kylää ja tarvitaan taas pari kantajaa, syvältä kellarista. Enpä tiiä irtoaako enää kympillä...Rojekti on nyt pahasti kesken ja kiittämätön Fortunakin tais lähteä apumiesten matkaan! Olisin minä häntä muuten kaikille ylistänyt sohvan johdosta.

Aurinkoiset kakkarat. Taiteltava kortti

5 kommenttia:

 1. Asioilla on aina kaksi puolta, vähintään..:)))

  Hauskaa viikonloppua sinulle, Anne-Riitta.<33333

  VastaaPoista
 2. No, niinhän se on!
  Hyvää viikonloppua sulle Anne-Riitta!

  VastaaPoista
 3. Löytöjä siis sielläkin, noinhan se monesti menee yksi asia johtaa toiseen:)

  VastaaPoista
 4. Hyvä ko sait uuven sohvan ja halvalla:))
  Kelpaa siinä makkoilla ja onnetarta ootella:))

  VastaaPoista
 5. hej jag översätter din blogg och läser den så gott det går, ditt translate funkar inte så jag markerar och översätter i googel translate, hoppas det gick bra med soffan ?

  VastaaPoista

Jättämäsi kommentti on Lahjasi minulle!