Arvoisat pitkämieliset vieraani

maanantai 25. helmikuuta 2013

Vihoviimeinen entreeee!

Sattuipa tässä liukastuminen kotiin tullessani. Asun nimittäin aikamoisella mäellä. Tietä oli jollain koneella juuri päivällä ajettu eikä mistään löytynyt jalan alle hiekan jyvästäkään. Samaisella tien pätkällä olen kaatunut myös parisen vuotta sitten illan pimetessä, sellaisessa paikassa missä päällyste yhden äkin jostain kumman syystä päättyy.
Tällä kertaa oli jalassa oikein kansainvälisissä urheilukisoissa mainostetut Uvex-merkkiset jalkineet, jotka tuntuivat vain pikku pakkasessa kovettuneen pohjistaan kiikkeriksi kipoiksi.
Kiitän Luojaani, ettei käynyt pahemmin. Tuli vain mustelmia ja venähdyksiä ja ranteet olivat kyllä lähellä katketa. Siis nyt ei piirrellä paremmin. Käytinkin kuvankäsittelyä kuvaamaan tuota ikävää tapahtumaa.

Kotiin tulo vastamäessä

5 kommenttia:

 1. Hienosti tehty, hauska tunnelma:)

  VastaaPoista
 2. Mainio kuva, kaatumisestasi, onneksi ei käynyt pahemmin.

  VastaaPoista
 3. Onneksi oli Onni onnettomuudessa mukana..:))))

  VastaaPoista
 4. Hyvä, ettei pahemmin käynyt!
  Kiva on sun piirroksesi, kauniit väritkin!

  VastaaPoista
 5. Kiitos kommenteista! Vasta tänään avasin tietokoneen ja lohduttivat nuo Terveisenne.. Tukkaanikaan en ole oikein saanut kammattua, pitkä kun on.
  Haaveilin uusien pääsiäis-juttujen teosta ja olin juuri myös alkanut ommella kukkia tilkuista. Toivottavasti nyt kädet pian paranevat.

  VastaaPoista

Jättämäsi kommentti on Lahjasi minulle!