Arvoisat pitkämieliset vieraani

perjantai 25. tammikuuta 2013

Tuohinen kukkaroni


 Perimmäistä perjantaita tammikuulta!

Vanha tuohinen kukkaroni tai iltalaukkuni tuohisine helmineen on jo läpästään vähän käpristynyt ja sen pintaan kyhäämäni koristeet haalistuneet. Vai pitäisikö kutsua sitä vain yksintein "TUOHETTOMAKS kukkaroksein"? Siltä usein tuntuu.
Tein  kukkaron kymmenen vuotta sitten punonnan erikoistekniikka linjalla opiskellessani täällä Ilomantsissa. Kuitenkin muoto on säilynyt, eikä tuota vielä erehtyisi luulemaan saunan sytykkeeksi. Tuohilevyjen ristikkäin liimaaminen pitää sen suorana.
Kukkaro,  koivun tuohi


4 kommenttia:

 1. Tuollaisen laukun teko osoittaa melkoista luovuutta..:)))

  Hyvää ja antoisaa viikonloppua, Anne-Riitta!<3333

  VastaaPoista
 2. Oletpa taitava! Tosi hieno laukku, eikä jokaisella tule vastaan.

  Joko kuvasi ovat palautuneet ja kuvan lisääminen onnistuu? Ainakin nyt kuvia näytti olevan. Oletko pienentänyt kuvat, kun laitat blogiin? Jos picasa alkaa olla täynnä, niin sekin vaikeuttaa kuvien lisäämistä. Siitä kyllä pitäisi tulla ilmoitus. Jotkut muutkin valittivat kuva-ongelmista. Tuntui olevan selain-kohtaista, eli Internet Explorerilla oli eniten ongelmia, minulla ei lainkaan, käytän firefoxia. Sitten yksi syy voi olla google+, joka antaa neljän päivän varoitusajan sähköpostiin, jos epäilevät nimen aitoutta. Sinulla on varmaan oma nimi, joten sitä ongelmaa ei ole. Minä kun olin nykyistä blogiani ennen nimimerkillä, niin meni koko blogi +:n takia.

  Toivottavasti nämä vihjeeni ovat tarpeettomia ja ongelma jo ohitettu :-)

  Tervetuloa mandaloita tekemään ja myös SatuSivellin -haasteeseen :-)

  VastaaPoista
 3. Todella kauniit laukut!
  Ovatkin sellaiset, että ilo niitä on kantaa olallaan ja kädessään, kun tietää, ettei tule heti samalaista vastaan.
  Kauniita ovat.
  Kiitos, kun olet tullut lukijakseni, minäkin tulen sulle, tuntui niin kivalta ja mielenkiintoiselta blogilta.
  Tervetuloa!

  VastaaPoista
 4. Kiitos Teille Kaikille-

  Olen vähän taitamaton näissä tietsikka -asioissa, ehkä ne kuva- ongelmat johtuvat siitä, nimi on kyllä ihan omani , eikä siitä onneksi ole ollut mitään harmia netissä, muuten on kyllä pitkäveteinen rimpsu ja joskus siitä kysytään. Kovast rakastan näitä luonnonmateriaalitöitä. sen takia tulinkin tänne Ilomantsiin, jotenkin luulen , että täällä on mun koti.

  VastaaPoista

Jättämäsi kommentti on Lahjasi minulle!