Arvoisat pitkämieliset vieraani

perjantai 25. toukokuuta 2012

Kaukametsän asuvaisia sammaleisilla sijoilla

Siinä Nalle-emo pesueinensa sammalpohjaisilla sijoilla, jäkäläisillä kankahilla kaukana saavuttamattomien salojen takana

Mantsin mukavat metsäläiset, pastelli

keskiviikko 23. toukokuuta 2012

Sulat höyhenen kevyet En malta olla julkaisematta tätä kuvaa uudelleen nimettynä,  vaikka poistinkin sen  erään tekstin mukana aiemmin. Blogini on sekin lennähtänyt aivan kaukaisimpiin maihin saakka höyhenen lailla, mistä olen hyvin iloinen.


Valokuva piirroksestanitiistai 22. toukokuuta 2012

Ongella Sulkavan suunnallaKesähelteellä ongin ruohikossa  ja piirsin, mitä näin.

 

 Kala vei onkeni. Mutta ei se minua ollenkaan harmittanut. Ehkä kalaa.

 

Ongella Sulkavan suunnalla, pastelli

maanantai 7. toukokuuta 2012

Huoltomiesten ansiosta ja uutta hellaa juhliessa!Maanantaista tulikin lopulta suorastaan JUHLAPÄIVÄ saatuani uuden lieden keittiöön ihan käden käänteessä. Kiitos!

 

Ja se kävikin todella nopeasti soitettuani huoltomiehen päivystykseen. Heti alkuunsa sainkin  ällistyksekseni  kuulla, että keittiöni menee samantien kokonaan remontiin, enkä voisi käyttää sitä kahteen viikkoon ollenkaan!
Älysin soittaa kuitenkin uudestaan ihmetellen, johtuuko tämä jotenkin uuninluukustani..?
Onnekseni puhelut vain olivat menneet hieman sekaisin  ja tieto olikin tarkoitettu aivan toisen kiinteistön asukkaille...

Juhlistankin nyt uutta hellaani kesäisellä piirroksella ja saatanpa leipoa vaikka korvapuustit koemielessä  ihan tuotapikaa! Ehkäpä panen muutamia pakkaseen  piknikkiä varten jossain niitun laidalla kesemmällä.

Pellon laidallaArkiset orvokit

Arkiset orvokit- kortti, akryylivärit

 

Mutta nyt onkin arki ja maanantai! 

Ja voisi sanoa, ilkeys kun vallan saa, ei kellään ole mukavaa. Ei ole  kivaa ilkeilijöiden kynsissä! Ilkeys sai minussakin vallan eilen sunnuntai-iltana tavattuani erään mukavan tuttuni. Muistinkin taas juuri Ne, jotka olivat minua kiusanneet. ja tavallaan vieläkin käytöksellään pilasivat  iloni tuosta tuttavani kanssa käydystä jutustelusta näin jälkeenpäin ajatellen.


Ja kirjoitin siitä blogiini. En halua kuitenkaan pilata blogiani yksin muutaman typeryksen takia. Joten poistin tuon kirjoituksen nukuttuani yön yli. Vaikka tuo kiusaaminen vakava paikka minulle olikin.

Mutta Hyvää maanantaita 7.pv toukokuuta Kaikille tasapuolisesti! 

 

Anne-Riitta

perjantai 4. toukokuuta 2012

Kevään keijuja ja ihania surusilmiä


Kevään kaunokainen siinä tähyilee tulevaan suveen. Mitäköhän tuo mahtaa tuoda tullessaan. Itsekullekin. Ja pian on taas syksy, joten asioiden pitäisikin jo alkaa tapahtua, ettei kaikki kaunis ja kuviteltu siirry taas vuodella eteenpäin. Tai tulevaisuuteen, jota ei enää ole. Sitä miettien surullinen on surusilmä.Angel, pastelli